zorg.png

DIRECT NAAR TOEPASSINGEN

Meest gangbare zorgplatform in uw regio (bijvoorbeeld:)

 • PAZIO Pazio verzorgt een beveiligd platform voor o.a. Zorgcommunicatie waar alleen de woonzorgconsument in kan kijken. Lokale zorgaanbieder(s) presenteren in dit platform hun online diensten. Pazio regelt het platform en van daaruit de koppelingen naar de verschillende online diensten. PAZIO is dus verantwoordelijk voor de techniek en de zorgaanbieder voor de rest. Ga naar Pazio

 • OZOverbindzorg
  • Cliënt; De zorg voor jou als cliënt staat voorop. Iedere cliënt is een uniek mens, die ergens sterk, maar nu ook hulpbehoevend is. Voor zorg moet je een beroep doen op een ander, maar je wil hierover zelf de regie behouden. Met het platform OZOverbindzorg blijf jij de baas over je eigen leven.

  • Mantelzorgers; OZOverbindzorg is er ook voor de ander. Die beroepsmatig of vanuit betrokkenheid bijdraagt aan waardevolle zorg. Mensen die als vrienden, familie of buren nu mantelzorgers zijn. Je hebt gelukkige momenten met hen en haalt herinneringen met ze op. Deze mantelzorgers hebben wel een nieuwe druk op hun schouders gekregen: gesprekken die ze hebben met de zorgverleners, keuzes die ze moeten maken in de zorg.

  • Zorgverleners; Tot slot is het platform OZOverbindzorg er voor de zorgverleners: de mensen die achter de schermen van de zorg staan. Zij werken met passie, maar hebben soms frustraties over de tijd die verloren gaat aan administratie en communicatie.

   Met zorg gaat niet alleen veel liefde, aandacht en toewijding gepaard, maar ook frustratie en miscommunicatie. OZOverbindzorg leeft mee met dit zorgproces en laat zien dat het heel eenvoudig kan zijn om samen te werken aan de zorg van ieder uniek mens. Of je zelf zorg nodig hebt of juist zorgt voor een ander: OZOverbindzorg is er voor alle betrokkenen binnen het zorgproces. Door alle partijen met elkaar te verbinden verbeteren zij de samenwerking. En dat komt jouw zorg ten goede. Ga naar OZOverbindzorg

terug.png