1-licentienemer.png

ALGEMENE TOELICHTING

Langer comfortabel wonen in de gemeente .....

Op deze pagina vindt u algemene gemeentelijke informatie over (langer) comfortabel wonen en het sociaal domein. We hebben deze informatie gebundeld omdat het over het algemeen voor consumenten niet eenvoudig is die informatie op de website van de gemeente te vinden.LaCoTA heeft informatie over het sociaal domein van gemeenten, buurtcommommunicatie, voorzieningen, diensten, zorg en hulpmiddelen overzichtelijk gebundeld voor consumenten.

Gratis account

Maak nu een gratis account aan op SchermVan. Ga naar Home > Aanmelden (https://www.schermvan.nl/register)

Uw account werkt het beste op Androit tablets, Android-smartphone en Android-PC.

Aanmelden op de basisversie geeft ook toegang tot gemeentelijke informatie over Langer Comfortabel Wonen. Vul daarom bij het aanmaken van een account uw postcode in.

Info over (langer) COMFORTABEL WONEN nog weinig toegankelijk op gemeentelijke sites.

Comfortabel wonen is voor iedereen belangrijk. Denk alleen al aan het regelen van de binnentemperatuur in het hele huis. Denk ook aan de vele toepassingen van "Internet der Dingen" en denk aan beveiliging/personenalarmering. Veel toepassingen zijn al te koop bij Doe het Zelf winkels, elektronicawinkels en webwinkels. Probleem is dat veel toepassingen onderling niet compatibel zijn. Veel toepassingen zijn ook onnodig duur voor de consument. En veel toepassingen zijn niet gecertificeerd om te gebruiken in combinatie met domotica in de zorg en e-healthcommunicatie.

LaCoTA streeft ernaar dat er per gemeente een SchermVan ... komt. Buren, mantelzorgers en familieleden op afstand, kunnen elkaar dan gemakkelijker ondersteunen door per huishouden een Comfort-tablet samen te stellen met adequate domotica en de juiste dienstverlening en ondersteuning.

Meer weten over Coöperatie LaCoTA?

Kijk op: www.lacota.info

terug.png