Werken met platform SchermVan ....

11-langer-comfortabel.png

DIRECT NAAR TOEPASSING

Maak nu een gratis account aan op SchermVan. Ga naar Aanmelden

Een account werkt op tablets, smartphone en/of PC.

Aanmelden op de basisversie geeft ook toegang tot gemeentelijke informatie over Langer Comfortabel Wonen. Vul daarom bij het aanmaken van een account uw postcode in.

Links

TOELICHTING

Krijg een beeld van de vele producten (en lage abonnementsprijzen) in onze webwinkel

In deze corona-tijd wordt door ons met man en macht gewerkt aan de volledige vernieuwing van onze webwinkel. Heel veel comfort-producten kunnen eerdaags geleverd worden(thuisbezorgd!) door onze partner Able Smart Home. Android tablets om te beeldbellen zijn nu al leverbaar.

Able zal voor ons ook de facturering van de abonnementen verzorgen. De merknaam XS-Comfort komt daarmee in onze samenwerking te vervallen.

Krijg een beeld van de vele producten (en lage abonnementsprijzen) in onze webwinkel .

LaCoTA helpt mensen langer comfortabel thuis te wonen.

Mensen zijn gesteld op hun eigen woning en woonomgeving en willen daar meestal zo lang mogelijk blijven wonen, ook als hun behoefte aan zorg toeneemt. Thuis biedt een gevoel van veiligheid; een plek die gevuld is met herinneringen en bezittingen. De meeste ouderen willen absoluut niet verhuizen. Dit verlangen zo lang mogelijk thuis te blijven wonen sluit aan bij het beleid van de overheid: om de toenemende zorgvraag terug te dringen en kosten betaalbaar te houden moeten mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen.

Om ervoor te zorgen dat mensen ook daadwerkelijk langer thuis kunnen blijven wonen, is het zaak stil te staan bij hun woonbehoeften en woonwensen. Ouderen willen bijvoorbeeld nauw verbonden blijven met hun sociale contacten, ook willen zij zich veilig voelen. Veiligheid omvat hierbij zowel welzijn als gezondheid. Om deze behoeften te vervullen, is technologie een onmisbaar hulpmiddel.

LaCoTA zet zich in om mensen te helpen langer comfortabel thuis te kunnen wonen. We zorgen voor wooncomfort door mensen een sociaal netwerk te bieden en hun omgeving veilig te houden via slimme oplossingen, dienstverlening, zorgcommunicatie en alarmering.

Veel van de oplossingen die mensen helpen om comfortabel thuis te blijven wonen, zijn duur zonder onderling compatibel te zijn. Oplossingen werken dan niet goed samen. Bij LaCoTA kiezen we er echter voor om zo veel mogelijk toepassingen te bundelen in één modulaire oplossing. We bieden daarvoor de app/web: SchermVan.

Ook gemeentelijke informatie over Langer Comfortabel Wonen beter toegankelijk maken

Door samenwerking met alle gemeenten wil LaCoTA gemeentelijke informatie over Langer Comfortabel Wonen beter toegankelijk maken. Na aanmelding op onze app/web SchermVan wordt u, in gemeenten die dit al mogelijk maken, direct gelinkt aan nuttige gemeentelijke informatie in uw postcodegebied.

Meerdere aanbieders

Het platform SchermVan wordt ook aangeboden door:

De versies van deze aanbieders zijn in hoofdlijnen gelijk aan de hoofdversie van LaCoTA. Het verschil kan zijn dat er aanvullende of specifiekere modulen worden toegepast danwel afwijkende hardware.

Samenwering met Able

Able is partner van LaCoTA en hoofdleverancier voor bijna alle slimme thuistechnologie.

Able is partner van LaCoTA en hoofdleverancier voor bijna alle slimme thuistechnologie.

Meer weten over wat Coöperatie LaCoTA doet om comfortabel wonen te ondersteunen?

Kijk op: LaCoTA (Langer Comfotabel Thuis Alliantie)

Of mail naar: info@lacota.nl

terug.png