8-voordeur.png

Vanuit de SamenZorgTablet kunt u opwaarderen (upgraden) naar de meest complete ZorgTablet. Via die versie wordt de Able-Care app toegevoegd. Daarmee is een oneindig aantal slimme comfort-toepassingen in thuiscomfort en in de zorg met elkaar te combineren en te bedienen. Denk aan het op afstand open van uw eigen voordeur en een videovoordeurbel , bedienen van licht in de kamer, monitoring, zorgcommunicatie en e-health. Uw persoonlijke comfort en veiligheid worden daarbij voorop gesteld. Alles te bedienen vanuit één overzichtelijke tablet of smartphone. Op deze manier draagt de SamenZorgTablet bij aan Langer Comfortabel Wonen en kwalitatief hoogwaardige zorgverlening.

"MANTELZORGSLOT" elektronische voordeurslot gekoppeld (via bluetooth en wifi) aan SamenZorgTablet. Maakt sleutelkluisjes overbodig.

Met behulp van een app is het mogelijk om op afstand virtuele sleutels aan te maken, te delen en beheren. Zo is een sleutelkluisje overbodig. Toegang tot uw woning is alleen beschikbaar voor de juiste persoon op het juiste moment. Tijd- en aanwezigheids-registratie geven online een helder overzicht in welke personen of diensten, wanneer toegang hebben gehad. Ideaal voor mantelzorgers, thuiszorg, wijkverpleging, huisarts en ambulancedienst!

Het slot is gecertificeerd en kan gebruikt worden voor opvolging door Thuiszorg, Verpleeghuiszorg-Thuis of Ziekenhuiszorg-Thuis.

    Snelle toegang via centraal dashboard

    Het centrale dashboard achter de SamenZorgTablet bespaart veel administratie en rompslomp. Het versneld de communicatie. Zeker ook in geval van alarm na een valpartij. Een ambulance kan door een meldkamer snel op de juiste route worden gezet. En een code van een elektronisch voordeurslot geeft snelle toegang voor bijvoorbeeld ambulance, arts, of vertrouwde wijkverpleegkundige.

    Het centrale dashboard heeft zijn eenvoud, betaalbaarheid en kwaliteit inmiddels ruim bewezen in huisjes van vakantieparken en kamers in het hotelwezen.

    terug.png