DIRECT NAAR TOEPASSINGEN

Regel alle mantelzorg samen; met (gratis) app van Hello 24/7

De zorg voor een ander kan lastig zijn om alleen te dragen. Dat doe je graag met meer mensen. Zoals een broer, zus, goede vriend of buurvrouw. Hoe meer mensen, hoe beter en gemakkelijker het zorgt. De Hello 2/47 app helpt je om dit makkelijk te regelen en te organiseren.

Hello247.png

Zorgcommunicatie via platform Able-care

Vanuit deze demo-versie van SchermVan kunt u opwaarderen (upgraden) naar SchermVan-Onbezorgd. Via die versie kunnen de meest gangbare zorgplatforms in uw regio ingevoegd worden. Uw persoonlijke comfort en veiligheid worden daarbij voorop gesteld. Alles te bedienen vanuit één overzichtelijke tablet of smartphone. Op deze manier dragen LaCoTA en Able bij aan Langer Comfortabel Wonen en kwalitatief hoogwaardige zorgverlening.

Meest gangbare zorgplatforms via Able-care in uw regio (bijvoorbeeld:)

  • OZOverbindzorg
    • Cliënt; De zorg voor jou als cliënt staat voorop. Iedere cliënt is een uniek mens, die ergens sterk, maar nu ook hulpbehoevend is. Voor zorg moet je een beroep doen op een ander, maar je wil hierover zelf de regie behouden. Met het platform OZOverbindzorg blijf jij de baas over je eigen leven.

    • Mantelzorgers; OZOverbindzorg is er ook voor de ander. Die beroepsmatig of vanuit betrokkenheid bijdraagt aan waardevolle zorg. Mensen die als vrienden, familie of buren nu mantelzorgers zijn. Je hebt gelukkige momenten met hen en haalt herinneringen met ze op. Deze mantelzorgers hebben wel een nieuwe druk op hun schouders gekregen: gesprekken die ze hebben met de zorgverleners, keuzes die ze moeten maken in de zorg.

    • Zorgverleners; Tot slot is het platform OZOverbindzorg er voor de zorgverleners: de mensen die achter de schermen van de zorg staan. Zij werken met passie, maar hebben soms frustraties over de tijd die verloren gaat aan administratie en communicatie.

      Met zorg gaat niet alleen veel liefde, aandacht en toewijding gepaard, maar ook frustratie en miscommunicatie. OZOverbindzorg leeft mee met dit zorgproces en laat zien dat het heel eenvoudig kan zijn om samen te werken aan de zorg van ieder uniek mens. Of je zelf zorg nodig hebt of juist zorgt voor een ander: OZOverbindzorg is er voor alle betrokkenen binnen het zorgproces. Door alle partijen met elkaar te verbinden verbeteren zij de samenwerking. En dat komt jouw zorg ten goede. Ga naar OZOverbindzorg

ZorgMies; mantelzorg en aanvulling op reguliere thuiszorg.

ZorgMies biedt vaste thuishulp voor jong en oud die u ondersteunt in het dagelijks leven. Dit doen zij als u eens per week (mantelzorg) ondersteuning nodig heeft, maar ook 24 uur per dag als aanvulling op de reguliere thuiszorg.
Heeft u als mantelzorger extra ondersteuning nodig bij zorg van uw ouder of kind of wilt u langer, prettig thuis blijven wonen? ZorgMies biedt ondersteuning die aansluit bij uw situatie. Kijk op de website van ZorgMies.

terug.png